Hjem
Hva er vaskenøtter?
Bruk av vaskenøtter
12 gode grunner
Ofte stilte spørsmål
Fornøyde kunder
Produkter og priser
Bestillingsskjema
Kontakt
 

"Vaskenøttene, gallesåpen og lavendel oljen, alt var genialt:) Deilig å ha en følelse av at tøyet ikke blir vasket med kjemikalier, og at jeg er snill med naturen:) Kommer aldri til å klare å vaske klær med omo igjen. Gallesåpen var en suveren flekkfjerner også. Og tøyet lukter så rent og deilig. Siden jeg har en sønn på ca 3 mnd, så er dette supert i og med at det er mye allergi på samboerens side. Dessuten har jeg lest at babyen liker duften av lavendel. Så spørsmålet er, kan man få det bedre?:) Er 100% fornøyd."
Linn Jeanette Heggland

"Vi har nå begynt med vaskenøtter og er kjempefornøyde. All skepsis er blåst bort og det kommer ikke til å bli kjøpt vanlig vaskepulver mer her i huset. Med to små barn blir det mye skittetøy, men det at nøtteskallene kan brukes flere ganger gjør at vi knapt kan se at det minker i boksen"
Familien Brovold Liknes, Oslo

"Eg er kjempefornøgd med nøttene! Det er fantastisk å sjå at tøyet blir reint og fint, UTEN bruk av såpe!"
Silja, Bergen

"Vaskenøttene virker bedre enn Omo!"
Hanh Nha, Oslo

"Jeg er veldig fornøyd og allerede kastet bort alle andre vaskemidler. Nøttene tok knekken på mange flekker og klær luktet som nyvasket tøy burde lukte. Den har en nøytral friskt lukt. Mannen min har ikke problemer med huden sin, klærne hans irriterer ikke. De er lett å bruke og til og med mannen min begynte å oppdage muligheter å vaske klærne selv:-)"
Bohdana Stanclova

"Vi er veldig fornøyde med vaskenøttene, og bruker dem på all slags tøy, inkludert tøybleier og ull. Supert!"
Ingvild Myklebust, Lillehammer

"Første bleievask med vaskenøtter er ferdig og jeg må bare få takke deg for at du har 'tatt på deg' å distribuere dette. Jeg er svært fornøyd og det føles godt. Selv om man jo i støytene føler seg temmelig uvesentlig i en større sammenheng, nekter jeg å gi opp mitt kanskje til tider naive natur og miljøengasjement.. Jeg skal iallefall gjøre mitt beste, og jeg vil definitivt fortsette å bruke såpenøttene -samt anbefale dem til familie og venner."
Katrine og Anna, Kollungtveit

"Har prøvd vaskenøttene ut på skitne tøybleier, og jeg er imponert over resultatet!"
Anja, Oslo

"Nå har jeg prøvd vaskenøttene, og jeg må si jeg er imponert! Her er min solskinnshistorie:

Vi bruker tøybleier på den lille jenta vår på 14 måneder. Etter at hun sluttet helt med morsmelk, har vi slitt med at bleiene lukter forferdelig til tross for at vi legger dem i eddikvann. Dette problemet hadde vi ikke med bleiene til førstemann, og etterhvert har vi innsett at det er fordi vi har flyttet til et sted med veldig hardt vann. Det er såpass mye kalk i vannet her at vi bruker saltfilter, men likevel blir ikke ting så rent som vi skulle ønske. Disse bleiene har vært et mareritt, de har fortsatt å lukte etter vi har vasket dem to runder på 95 grader, også når de har ligget i vann i olivensåpe på forhånd.

Men, i går prøvde jeg med vaskenøttene på 60 grader. Og det gikk fint! Bleiene luktet så godt som ingenting da jeg tok dem ut av maskinen, og de hadde ingen stygge flekker. Mannen min, som ikke hadde så stor tiltro til vaskenøttene i utgangspunktet, fikk helt bakoversveis. Så jeg tviler på at vi noen gang kommer til å bruke noe annet, for hittil har jeg ikke funnet noen ting som fungerer så bra sammen med hardt vann. Jeg har selvfølgelig tenkt å anbefale nøttene til alle jeg kjenner."
Mari, Lunner

"I helgen hadde fireåringen min spist tomatsaus og sjokoladeis med hvit kjole på, og som en liten vaskenøttest fjernet jeg ikke flekkene og tilsatte ikke blekemiddel da jeg vasket den på 40 grader noen timer etter (flekkene hadde tørket). Kjolen er like fin! Helt hvit! Fantastisk. Helt siden jeg fikk pakken du sendte meg har jeg vasket bleiene med nøttene (det har jeg ikke våget tidligere, før du fortalte at du gjør det:)) og det blir så bra. Så her skryter jeg som bare det."
Rikke, Solsikken Helios, Oslo

"Vi er veldig fornøyd med vaskenøttene!"
Tomas, Oslo

"Er blitt helt avhengig av vaskenøttene, og hater å måtte bruke vanlige klesvaskemidler når jeg har gått fri for vaskenøttene."
Line, Hammerfest

"Jeg har nå prøvd vaskenøttene, og babyklærne ble rene de, til og med de guleste gulpeklutene. De skitneste klutene la jeg i bløt med den økologiske gallesåpen før jeg vasket de lett for hånd. Da sparer jeg strøm i tillegg, og det er enda mer miljøvennlig. "
Carita, Moen

"Selv om jeg synes selve nøttene luktet relativt merkelig, ble klærne rene uten å dra denne lukten med seg."
Daniel, Trondheim